Doorgaans speel ik familievoorstellingen die voor alle leeftijden toegankelijk zijn. Met name bij buitenoptredens is het fijn als iedereen plezier kan beleven aan de poppenkast. Leeftijd voor poppenkast is moeilijk aan te geven! Kinderen vinden het meestal leuk tot zo ongeveer 12 jaar. Daarna voelen ze zich even te oud tot je weer kind kan zijn, meestal zo rond je twintigste.
Bij binnenoptredens en/ of voor kleinere groepen is het soms handig om een andere voorstelling te geven aan de kinderen van onder de vier jaar dan aan de kinderen vanaf vier. Dan maak ik de eerste wat liever en eenvoudiger.

Er zijn een aantal traditionele verhalen die al 125 jaar op de Dam in Amsterdam worden opgevoerd. Deze zijn nog altijd een succes met ijzersterke slapstick. Nieuwe verhalen maak ik ook maar wel in de traditie van het Jan Klaassen spel, dus met veel actie, interactie en fysieke humor. Als u een specifiek thema wil terugzien in de poppenkast kan dat. Hierover kunnen we het best even contact hebben. Neem contact op